Meld je horecazaak aan met slechts enkele klikken en laat je klanten gemakkelijk en snel hun bezoek registreren.

Registreer je horecazaak
Update: Er komt zeer snel een dashboard (overzichtspagina aan), waar je in realtime het aantal registraties per horecazaak kan bekijken. Zo kan je ten alle tijden aan de ordediensten tonen dat je jouw bezoekers registreert.

Voor de verruimde registratieplicht wordt er tevens een bewijs verstuurd, zodat je dit kan gebruiken in geval van mogelijke controle.

Geen losse papieren of fysiek logboek

Geen papier en geen extra werk. En vooral: geen onleesbare geschriften!

Gratis deelname

Horecamelder.be is een gratis initiatief om de getroffen sector te ondersteunen. Met een goede basis aan functionaliteit, er zijn absoluut geen verborgen kosten.

Steeds up-to-date

Indien de overheid en/of privacy commissie andere richtlijnen opstelt passen wij zo spoedig mogelijk onze diensten aan, zo kan jij als horeca-ondernemer je volledig focussen op je gasten.

GDPR-Proof

We beschermen de gegevens van je klanten te allen tijde, deze worden enkel gebruikt bij contact tracing. Na 14 dagen worden alle gegevens automatisch en definitief gewist.

Registreer je horecazaak

Na je registratie zorgen we er zo snel mogelijk voor dat je zaak in de lijst van horecazaken terecht komt. Zodra jouw zaak in de lijst staat, ontvang je een bevestiging, inclusief starterskit met QR-codes. Deze codes leiden je klanten eenvoudig naar horecamelder.be waar ze hun persoonsgegevens kunnen achterlaten, download de QR-codes ook hier!

Is jouw horecazaak 24u na de registratie nog niet toegevoegd aan de lijst? Contacteer ons dan via registratie@horecamelder.be   

Een duwtje in de rug

Beste horeca-ondernemer,

Het zijn vreemde tijden en jouw sector is reeds zwaar getroffen. Ook wij, RMDY, dragen graag ons steentje bij.

Op horecamelder.be kan je gratis je klanten vragen om hun gegevens achter te laten, zoals gevraagd door de overheid. Snel en simpel, zonder verdere kosten. En vooral: zonder extra moeite of werk van je personeel! Op die manier kan je volledig focussen om je klanten in de watten te leggen.

Via het formulier op de home-pagina kan je klant zijn persoonsgegevens doorgeven. Omwille van de GDRP-regels vragen wij niet meer dan het strikt noodzakelijke, zodat contact tracers hun werk naar behoren kunnen uitvoeren. Na 14 dagen worden de gegevens automatisch en definitief gewist.

De gegevens worden verzameld per horeca-onderneming op een aparte beveiligde omgeving. Wanneer je de gegevens wenst op te vragen kan dit, door een e-mail te sturen naar gegevens@horecamelder.be. Wij kunnen indien gewenst de overheidsinstanties toegang geven tot de beveiligde omgeving om zo inzage te geven in de gegevens.

Registreer vandaag nog je horecazaak via onderstaand formulier en wordt opgenomen in de lijst. Zo zijn we samen voorbereid op de nieuwe maatregelen.

Samen pakken we dit virus aan!

#samensterk

Gemaakt met
❤️
door Hanne & Jeroen
voor 🍻🍷
Deze website is een onafhankelijk initiatief van RMDY NV om de horecazaken te helpen bij de nieuwe maatregelen. Deze site maakt geen deel uit van Horeca Vlaanderen, noch wordt de website op geen enkele manier door Horeca Vlaanderen onderschreven. Horeca Vlaanderen is een handelsmerk van Federatie van de Hotel-, Restaurant-, Caféhouders en Aanverwanten van Vlaanderen.
Met dank aan deJuristen
Privacy verklaringDisclaimer